circus poehaa

Je caravan verkopen is slim

Geplaatst op

Er zijn heel veel verschillende redenen waarom mensen extra geld willen genereren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ze op vakantie gaan en dat er een nieuwe caravan nodig is die groter is dan de oude. Je caravan verkopen is dan een goed idee. Misschien is het ook wel zo, dat je niet meer met de caravan op vakantie wilt in de toekomst en eerder met het vliegtuig gaat. Misschien wil je wel een verre reis maken en heb je hiervoor het geld nodig. Maar hoe kun je nou gemakkelijk een caravan verkopen? We nemen het hoe en wat met je door in deze tekst. 

Marktplaats 

Één van de manieren hoe mensen vaak hun caravan verkopen is deze op Marktplaats aan te bieden. Was het vroeger nog via de krant, tegenwoordig gaat het dus online en dit biedt allerlei voordelen. Zo is het gemakkelijk om met de kopers te chatten om alvast een beetje in te schatten wat het contact gaat opleveren. Gaan ze wel of niet akkoord met de prijs? Wanneer dit allemaal besproken is, kun je afspreken en de caravan laten zien. Het voordeel van Marktplaats is natuurlijk dat je allerlei foto’s en beschrijvingen kan toevoegen op de pagina. 

Je caravan laten verkopen is erg gemakkelijk 

Het is ook mogelijk om je caravan te laten verkopen. Een bedrijf als caravanmakelaardij.nl is daar erg goed in. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je niet zelf aan de slag ermee hoeft.

De makelaar zorgt ervoor dat de caravan te koop aangeboden wordt en regelt daarbij ook de stalling. Het enige wat deze professional ervoor terug wil is 150 euro per halfjaar. En het leuke is dat deze kosten alleen in rekening gebracht worden wanneer jouw caravan ook daadwerkelijk verkocht is. Dat is dus een goede manier om je caravan voor een goede prijs te verkopen zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. 

Op deze manier is het gemakkelijk om geld te genereren voor een nieuwe caravan of voor die verre reis die je graag met familie en vrienden wilt maken. Laat je goed informeren door de experts en kijk waar voor jou de voordelen liggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden