circus poehaa

It’s showtime! Met een ondeugende twist

Geplaatst op

De circuswereld weet als geen ander hoe je een show neerzet. Spectaculaire acts, imposante décors en fabuleuze kostuums zorgen voor een spektakel waar je u tegen zegt. Liever gaan voor een iets ondeugendere show, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest? Een striptease brengt het showtime-gehalte naar een heel nieuw, opwindend niveau. En het mooie is: je kunt een striptease huren bij jou op locatie! Zo breng je de showbusiness op een spetterende en ondeugende manier naar jouw huiskamer of feestlocatie.

Striptease heren én dames

Velen denken dat de striptease alleen weggelegd is voor het oog van de wellustige heteroman, maar niets is minder waar! Naast vrouwelijke strippers zijn er zeer bedreven mannelijke strippers om uit te kiezen. Niet voor niets waren films als Magic Mike zo’n daverend succes bij menig liefhebber van het mannelijk schoon. Daarom kies je op basis van de groep een vrouwelijke óf mannelijke stripper. Of maak het helemaal bont en laat een stripdanser én danseres komen. Zo zit er voor ieder wat leuks bij!

Vrijgezellenfeest: striptease of circus?

Heb jij de eervolle taak gekregen om het vrijgezellenfeest van een vriend of familielid te organiseren? Dan is het soms nog knap lastig om een origineel uitje te verzinnen waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. De een is bijvoorbeeld groot fan van het circus met al zijn nostalgie en allure, terwijl de ander zich liever op een andere manier visueel laat verwennen: met een pikante striptease.

Combineer het beste van twee werelden

Waarom niet kiezen voor het beste van twee werelden? Neem je vrienden- of vriendinnengroep eerst mee naar een enerverende circusvoorstelling, waar jullie overdonderd worden door de kunsten van de circusartiesten. Ga vervolgens naar de volgende locatie, waar jullie een ondeugende verrassing te wachten staat. Hiermee garandeer je een avond om nooit te vergeten!

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden