circus poehaa

Hoe wen je zo snel mogelijk aan Meindl wandelschoenen?

Geplaatst op

Je hebt nieuwe Meindl wandelschoenen en kunt niet wachten om ermee op pad te gaan. Hoe laat je je voeten wennen aan de schoenen? Bij deze een aantal handige tips om deze mooie schoenen in te lopen!

Warm de Meindl wandelschoenen eerst op

Om te beginnen moet je de Meindl wandelschoenen opwarmen door ze aan te trekken terwijl ze op een verwarmingskussen liggen. Zet één voet op de onderkant en de andere op de bovenkant van de schoen. Beweeg het verwarmingskussen in een cirkelvormige beweging, heen en weer rond de onderkant van de schoen, zodat de bovenste voet steeds warmer wordt. Je kunt zelfs een föhn gebruiken om de schoenen op te warmen.

Laat je voeten op natuurlijke wijze wennen

Zodra je de Meindl wandelschoenen hebt opgewarmd, trek je ze aan. Doe ze daarna uit en vervolgens weer aan. Blijf dit doen om  jouw voeten te laten wennen aan het dragen van de schoenen. Na een paar minuten trek je de schoenen weer aan en loop je een rondje. Je zult merken dat jouw voeten op natuurlijke wijze wennen aan het voetbed in de schoenen, waardoor je ze langere tijd comfortabel zult kunnen dragen.

Gemakkelijk lopen op oneffen terrein

Wanneer je een tijdje hebt gelopen, zul je de voordelen van het lopen op Meindl wandelschoenen gaan merken. Ze zijn van goede kwaliteit en bieden veel houvast. Daardoor kun je gemakkelijker over oneffen of vulkanisch terrein lopen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om lastig begaanbaar terrein doorkruisen of steiler rotsachtig terrein te beklimmen. Ook kun je je soepeler over gras en droge struiken bewegen.

Steviger lopen en meer genieten

Het laatste voordeel van het lopen op Meindl wandelschoenen is dat je de subtiele verschillen met gewone schoenen zult gaan merken. Deze subtiele verschillen doen zich zo geleidelijk voor dat je je er waarschijnlijk niet bewust van bent. Zodra je met de wandelschoenen begint te lopen, zul je merken dat jouw stappen steviger aanvoelen bij het afzetten op zanderige ondergrond en/of een grasveld. En deze verschillen zullen geleidelijk groter worden, naarmate je verder loopt. Je zult merken dat je met deze schoenen verder kunt lopen zonder moe te worden. Ook loop je vrijer over hellingen en steile heuvels heen. Wie een paar Meindl wandelschoenen aanschaft geniet met alle comfort van de vrijheid van wandelen!

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden