circus poehaa

Feiten over een vrijgezellenfeest

Geplaatst op

Als mannen met een vrijgezellenfeest op pad gaan, weten ze natuurlijk niet hoe de dag zal gaan verlopen. Toch zijn er een aantal onderdelen die op elk feest weer terugkomen. We geven je een inkijkje in het gemiddelde vrijgezellenfeest, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten.

Alles in overvloed

Of het nu gaat om de eten, de drank of iets anders: alles is er in overvloed. Mannelijke vrijgezellenfeesten staan bekend om het uitgebreide dineren en het avontuur begint standaard met het wegtikken van een half litertje bier.

Striptent

Op de één of andere manier komen er altijd strippers aan te pas bij een vrijgezellenfeest. De striptent staat standaard op de agenda, tegenwoordig kan je een stripper ook online bestellen. Er is helaas geen ontkomen aan. En wees gerust, het blijft vaak bij een onschuldige dans.

Rivaliteit

Zet een aantal mannen bij elkaar tijdens een competitief spel, zoals bowlen of golf, en binnen de kortste keren wil de één niet onderdoen voor de ander. Vooral als er wat alcohol in het spel is wil dit nog wel eens uit de hand lopen. Maar ach, zo’n feestje vier je als het goed is maar eenmalig, toch?

Het konijnenpak

Als je een groepje mannen ziet, waarvan eentje met een belachelijke outfit, dan weet je waarschijnlijk wel hoe laat het is. Een beetje vernedering hoort er nu eenmaal bij voor de bruidegom in spé. Puur voor het vermaak van de groep.

Voldoende budget

De vele liters drank, het uitbundige eten en het bezoek aan de stripclub moet allemaal wel betaald worden natuurlijk. Als er van tevoren een budget is vastgesteld kun je er gerust zo’n tien tot twintig procent bijtellen, want in een dronken bui is alles net wat interessanter.

Zo heb je een beetje beeld gekregen van een standaard vrijgezellenfeest. Ook bij een vrijgezellenfeest voor vrouwen gaat het er in de basis hetzelfde aan toe, alleen wellicht iets beschaafder. Als het middelpunt van de dag het maar zijn of haar zin heeft.

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden