circus poehaa

Een buurtfeest is niet compleet zonder tent

Geplaatst op

Veel mensen houden van een buurtfeest en vinden het leuk om dingen te organiseren. Maar soms gooit het weer roet in het eten. Dat willen we natuurlijk niet. Daarom deze blog met tips!

Huur een tent

De tip die we je mee willen geven is: huur een tent. Tentenverhuur is een van de meest voorkomende zaken als het gaat om het organiseren van een buurtfeest. Je staat droog met z´n allen en je kunt lekker genieten van muziek en hapjes. Zo zal het weer zeker geen roet in het eten gooien. Een buurtfeest wordt echt veel leuke als je zo overdekt staat.

Organiseren van het festival

Nederland is echt een festivalland. Dus hoef je niet te vervelen deze zomer. Het kan ook zo zijn dat je het leuk vindt om zelf een festival te organiseren. Huur dan ook een tent, misschien wel meerdere, want dan kan je gewoon verschillende bands of dj´s op verschillende locaties laten spelen. In Nederland is het weer niet altijd mooi, maar met een tent heb je hier geen problemen mee. Wat is nog meer belangrijk voor de organisatie:

  • Gevarieerd programma
  • Eten en drinken
  • Voldoende plekken om uit te rusten
  • Gedegen beveiliging

Mensen moeten zich prettig voelen op een festival, daarom is een gevarieerd programma en een goede beveiliging in vele gevallen een onmisbaar element.

Conclusie

Wanneer je een tent huurt, zit je altijd goed wat betreft het weer. Het moet natuurlijk niet stormen, want dan is de brandweer geneigd om het festival of het buurtfeest af te lassen. Een kleinschalig feest zal niet zo snel in de kijker lopen van de brand weer, maar je weet maar nooit. Het is dan niet veilig om onder een tent te staan. Deze kan namelijk instorten. Dat is al vaker gebeurd, met alle gevolgen van dien. Maar je geluidsinstallatie moet gewoon droogstaan, zodat er geen ongelukken met stroom gebeuren of deze installatie defect raakt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden