circus poehaa

Een avondje uit kan ook jouw herstel bevorderen

Geplaatst op

Mocht je in een revalidatieproces zitten nadat je betrokken bent geraakt bij een ongeval, dan is het – als dat kan – heel erg goed om de zinnen zo nu en dan eens te verzetten. Vaak zit je steeds in hetzelfde cirkeltje van behandelingen en rusten, een keer een leuke activiteit breekt de spanning en maakt je weer vrolijk.

Ga een avondje uit om even de zinnen te verzetten

Een avondje uit, een avondje circus en een avondje in een andere omgeving. Weer eens lachen. Het is het beste medicijn, ook als je nog revalideert. Betrokken raken bij een verkeersongeval of bedrijfsuitje is vervelend en kan een enorme impact hebben op jouw leven. Vaak zijn medische behandelingen noodzakelijk, behandelingen die zwaar zijn en die je ook vaak nog eens geld kosten. Is het ongeluk niet jouw schuld, dan kun je die kosten proberen te verhalen. Er is dan namelijk sprake van letselschade en een letselschadebureau kan je dan bijstaan om een schadevergoeding los te weken. 

Essentieel is de schuldvraag bij het werk van het letselschadebureau

De schuldvraag is essentieel bij het krijgen van een vergoeding. Erkent de veroorzaker schuld, dan is de kans op en vergoeding binnen handbereik. Is dat niet het geval, dan is het aan de specialisten van het letselschadebureau om die schuld aan te tonen. Het losweken van een vergoeding is vaak niet gemakkelijk, gecompliceerd en kost tijd. Het is niet iets waar jouw hoofd naar staat, en zeker niet kort na het verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Maak je hoofd leeg en ga er eens tussenuit

Jouw behandelingen, de kwestie letselschade, het zijn zaken waar je hoofd zomaar vol van kan raken. Afhankelijk van jouw situatie is het dus goed er zo nu en dan eens tussenuit te gaan. Het zal je in alle opzichten goed doen en er is even geen ruimte voor stress en zorgen over behandelingen en het werk van het letselschadebureau, specialisten op wie je overigens altijd kunt vertrouwen. Met een leeg hoofd zie je de toekomst vaak ook weer wat positiever en schat je de kans dat je een letselschadevergoeding krijgt ook vaak hoger in.

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden