circus poehaa

Circus combineren met deze activiteiten

Geplaatst op

Ben jij van plan om op korte termijn naar een circus te gaan? Dan is het goed dat je eerst deze pagina doorneemt. We zullen hieronder kort stilstaan bij een drietal activiteiten die je kunt combineren met een circus. Zo kun je ervoor zorgen dat je jouw dagje uit zo optimaal en leuk mogelijk kunt insteken. Je wilt er immers zeker van zijn dat je een dagje uit met je partner en/of kinderen zo leuk mogelijk in steekt en dit artikel kan je daarbij helpen. 

Niet langer naar de dierentuin

Als eerst zullen we het hebben over een activiteit die je niet meer hoeft te combineren, namelijk naar de dierentuin gaan. In het circus wordt steeds vaker gebruik gemaakt van dieren. Hierdoor kun jij lachen en genieten van een act terwijl je ook nog eens een aantal dieren kunt zien. Zo zie je bijvoorbeeld een leeuw of een beer en dat is natuurlijk wel zo leuk. Wees niet bang, deze dieren zijn tam waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat je in het publiek wordt aangevallen.

Sloep huren Amsterdam

Als je in het einde van de middag een circus bezoek hebt gepland, vraag je jezelf waarschijnlijk af wat je in de tussentijd moet doen. Als het mooi weer is, is het aan te raden om te kijken naar sloep huren Amsterdam mogelijkheden. Een sloep huren in Amsterdam is erg leuk omdat je hierdoor even het water op kunt. Dat is alleen aan te raden als het lekker weer is. Als het slecht weer is, is het niet aan te raden om sloep te huren als tussen activiteit te gaan organiseren.

Restaurant bezoeken

Een leuke activiteit die je kunt combineren met het bezoeken van een circus is het bezoeken van een restaurant. Zo kun je voor of na de act heerlijk een hapje eten waardoor je zeker weet dat je twee activiteiten kunt combineren. Daarnaast is het ook fijn dat je zelf niet hoeft te koken. Dit scheelt je een hoop stress en je kunt een lekker een hapje eten zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden