circus poehaa

Bedrukte bekers voor jouw horecabedrijf

Geplaatst op

In de drukbezochte horecagelegenheden gaat het niet alleen om heerlijke gerechten en uitstekende service. Het draait natuurlijk ook om indruk maken, klanten verrassen en je merk laten schitteren. En wat is een betere manier om dit te doen dan met bedrukte bekers? Laten we eens duiken in de veelzijdige soorten bedrukte bekers en ontdekken hoe ze onwijs goed kunnen bijdragen aan de horeca.

Enkelwandige en dubbelwandige koffiebekers

Laten we beginnen met een absolute klassieker: koffiebekers. Of je nu een bruisend café runt of een stijlvolle bistro hebt, enkelwandige en dubbelwandige koffiebekers bieden de perfecte gelegenheid om je logo te laten stralen. Laat dus absoluut je koffiebekers bedrukken met je logo om mensen in de omgeving te laten weten waar de koffie vandaan komt. Als het mensen begint op te vallen en door het te zien ook zin krijgen in koffie, zullen ze sneller jouw horecabedrijf op zoeken. Goede reclame dus!

Herbruikbare to-go bekers

Duurzaamheid is de nieuwe norm, en herbruikbare to-go-bekers zijn een geweldige manier om groen te gaan. Bedrukte herbruikbare bekers zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook klanten een praktische optie om hun favoriete drankjes mee te nemen. Ze zijn ideaal voor cafés, foodtrucks en zelfs voor evenementen in de horeca.

Festivalbekers

Evenementen en festivals zijn hotspots voor de horeca. Hier schitteren bedrukte festivalbekers met je logo of opvallende ontwerpen. Niet alleen zijn ze praktisch voor het serveren van drankjes op drukke evenementen, maar ze fungeren ook als verzamelobjecten voor je gasten. Jouw beker wordt een aandenken aan het onvergetelijke evenement dat je hebt georganiseerd.

Milkshake of ijsbekers

Voor horecazaken die zich richten op zoetekauwen, zijn bedrukte milkshake- en ijsbekers de kers op de taart. Deze kleurrijke en op maat gemaakte bekers voegen een speelse en levendige uitstraling toe aan je dessertpresentatie. Ze prikkelen niet alleen de smaakpapillen, maar ook het oog van je klanten.

Beker sleeves

Last but not least, laten we de beker sleeves niet vergeten. Deze slimme accessoires bieden een extra kans om je merk te promoten. Met bedrukte sleeves kunnen klanten hun hete dranken comfortabel vasthouden en tegelijkertijd je logo bewonderen. Een subtiele, maar effectieve manier om je merk te laten zien.

In de horeca is het niet alleen belangrijk om geweldig eten en drinken te serveren, maar ook om je merkidentiteit te omarmen en uit te dragen. Bedrukte bekers en cups bieden een fantastische gelegenheid om indruk te maken op je klanten, je merk te versterken en je horecazaak naar een hoger niveau te tillen. Dus, waar wacht je nog op? Kies voor bedrukte bekers en laat je horecazaak bruisen van energie en stijl!

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden