circus poehaa

4 leuke dingen om te doen in Lelystad

Geplaatst op

Heb jij een dagje vrij en wil je graag wat leuks doen met je gezin? Dat kan ook gewoon in Lelystad. Voor een leuke dagje hoef je niet per se naar het Amsterdamse Bos of naar het Rijksmuseum. Ook Lelystad en de steden daaromheen hebben leuke plekken en activiteiten te bieden. Lees snel verder! 

Shoppen in Bataviastad

Bataviastad is bij de meeste waarschijnlijk wel bekend. Een fashionoutlet in Lelystad met winkels van vele bekende merken, zoals Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss etc. Je vindt hier mooie merkspullen voor fijne outletprijzen. Vaak zijn deze spullen van een ‘oudere collectie’ die niet of bijna niet meer verkrijgbaar is in de winkel. 

Bezoek luchtvaartmuseum Aviodome 

Ben jij of zijn je kinderen, nichtjes, neefjes noem het maar op gek op alles wat met luchtvaart te maken heeft? Breng dan een bezoekje aan luchtvaartmuseum Aviodome. Je leert hier alles over de maker van de eerste vliegtuigen, de vliegtuigen en kunt zelf in een vliegtuig stappen! Door eens simulator lijkt het net of jij een vliegtuig bestuurt! Hoe vet!  

Bezoek museum Batavialand

Ook museum Batavialand is een museum waar een goede mix van leren en spelen wordt gehanteerd. De kids leren op spelenderwijs alles over het Nederlandse VOC-tijdperk en over alles wat water in ons land zowel in de negatieve als de positieve zin heeft gebracht, zoals de watersnoodramp en ontdekkingsreizen. 

Kom wandelen in Natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad is een prachtig natuurpark waar je met een beetje geluk veel dieren kunt bewonderen. De dieren waar je bijvoorbeeld oog-in-oog mee zou komen te staan zijn wilde zwijnen, bevers, otters, Przewalskipaarden, edelherten, ooievaars en vele soorten vogels. In dit park zijn er genoeg wandel – en fietspaden aangelegd om een heerlijk dagje te vertoeven. Heb je trek en niets te eten bij je? Ga dan even langs het restaurant, dan pak je meteen het uitzicht over de centrale plas heen. Heb je wel eten bij je? Ga dan lekker zitten bij een van de picknicktafels of bankjes. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden