circus poehaa

3 fantastische Indonesische eilanden om te bezoeken

Geplaatst op

Als de tijd daar is dat we weer mogen reizen, staat voor veel mensen Indonesië op de bucketlist. Niet gek ook, want het is een prachtig land. Indonesië is een land dat verspreid is over vele eilanden. Het ene eiland is groter dan de ander. Ondanks dat we de meeste populaire en grote eilanden wel kennen, laat ik je graag kennis maken met een aantal Indonesische eilanden. Wil je al deze eilanden bezoeken? Wellicht kan dat door middel van een groepsreis/rondreis door Indonesië

Bali

Toch wel een van de bekendste dan wel niet het bekendste eiland bij Nederlanders is Bali. Bali is kleiner dan het eiland Java, waar de hoofdstad Jakarta is gevestigd, maar het biedt zowel natuur, cultuur als ontspanning en lekker eten! Bezoek de rijstvelden en verplaats je via de scooter van plaats tot plaats. Zo raden we je aan naar Canggu te gaan. Een superleuke en hippe plek op Bali. Ook Uluwatu en Ubud raden we aan. 

Lombok

Voor vele backpackers is dit kleine eiland niet onbekend, Lombok. Lombok ligt in de buurt van Bali waardoor veel mensen beide eilanden meepakken tijdens een reis door Indonesië. Je vindt hier iets meer rust dan op het toeristische eiland Bali, maar je vindt ook hier weer de meest prachtige stranden en de leukste en lekkerste restaurantjes. Daarnaast mag een bezoek aan de Gunung Rinjani niet ontbreken. Dit is een van de hoogste vulkanen van Indonesië. 

Padar

Een iets minder bekend eiland is Padar. Padar is onderdeel van het Komodo National Park. Dit is een vulkanisch eiland met stranden, rotsen en vele diersoorten. Doordat Padar zo rotsachtig is, is het de perfecte plek om te hiken. Doe dus goede wandelschoenen aan en neem je waterfles met bijbehorende snacks mee! Vanuit Padar zie je ook het roze strand liggen op het buurteiland Komodo! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Stuur een mail naar info @ circuspoehaa.nl

Contactgegevens

Via info @ circuspoehaa.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden